Seminar Innovatie in de gevel - Projectenparade

Hoe evolueert de gevel? Welke innovaties in de gevel zorgen voor een energie neutrale en circulaire gebouwde omgeving? Tijdens dit seminar laten we innovatieve projecten zien waarvan de gevel energie levert of op andere manieren een grote bijdrage levert aan duurzaamheid.

Als jij je aanmeldt voor dit side event heb je ook direct gratis toegang tot Building Holland. Een week voorafgaand aan het event krijg je een badge via Building Holland.

Gratis deelname: schrijf nu in

Tijd Programmaonderdeel
09:30 uur Ontvangst met koffie en thee
10:00 uur keyboard_arrow_downVerbinding vanuit 5 perspectieven
Jeroen Troost (Schöck Nederland B.V.)
Hoe verbind je een gevel op een koudebrugvrije manier zonder concessies te doen aan het gebouw? Het verankeren van gevels aan gebouwen is een essentieel onderdeel in het creëren van duurzame en energie-efficiënte gebouwen. Maar verbinden is zoveel meer dan dat. Denk aan de wensen van de architect, nieuwe innovaties en strengere eisen voor energiezuinige gebouwen. Maar vooral de wensen van mensen moeten verbonden worden om hen te kunnen facilitairen in een gezond, veilig en comfortabel verblijf.
10:20 uur keyboard_arrow_downBeschermen – Herstellen – Upgraden van bestaande houten kozijnen
Ludo Schennink (INNODEEN BV | DTS REFLEX)
In veel panden zitten houten kozijnen die in meer of mindere mate allemaal te maken hebben met degradatie. De liggende delen; onderdorpel en het onderste gedeelte van de stijlen zijn de zwakste schakel en bepalen het interval tussen de onderhoudsbeurten. Door bescherming of vervanging van deze zwakke plekken door een duurzaam materiaal gaat het gehele kozijn veel langer mee. Hierdoor worden onderhoudsintervallen eenvoudig en doeltreffend verruimt en kunnen inspectierondes vervallen.
Dit is dus niet alleen winst voor het milieu omdat het complete vervanging van het kozijn voorkomt maar ook winst voor uw portemonnee omdat het bespaard op exploitatiekosten. Tevens zijn er upgrade mogelijkheden waarmee bestaande kozijnen kunnen worden voorzien van triple-glas of waarmee kozijnen geschikt kunnen worden gemaakt voor bv draaikiepramen.
10:40 uur keyboard_arrow_downCalduran Kalkzandsteen’s innovatieve productieproces van gevels
Ben Kruseman (Calduran Kalkzandsteen)
Ben Kruseman zal vanuit zijn rol als Business Development Manager in zijn presentatie uitleg geven over de wijze waarop Calduran continu blijft innoveren.
Alle actuele ontwikkelingen welke de markt kunnen beïnvloeden worden door Calduran op de voet gevolgd en gebruikt als input voor de verdere ontwikkeling van haar producten en processen. Dankzij die aanpak blijft kalkzandsteen een veelvuldig toegepast bouwsysteem, niet alleen in de grondgebonden-, maar ook voor gestapelde woningbouw!
11:00 uur Schueco
11:20 uur Vragenrondje
11:45 uur Einde seminar

Gratis deelname: schrijf nu in

Je gegevens
Contactgegevens
Adresgegevens
incl. toevoegingen
Bijzonderheden
Overige gegevens
Akkoord
keyboard_arrow_up