Seminar MVO

Dit seminar bevat MVO-verhalen vanuit Duurzaam Gebouwd-partners, die we vanuit verschillende hoeken en stadia 'brengen'. Het gaat hier niet enkel over koplopers die alles (CO2-prestatieladder, C2C, MVI) al geregeld hebben, maar vooral om eerlijke verhalen die laten zien hoe onze partners aan de weg timmeren op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Als jij je aanmeldt voor dit side event heb je ook direct gratis toegang tot Building Holland. Een week voorafgaand aan het event krijg je een badge via Building Holland.

Gratis deelname: schrijf nu in

Tijd Programmaonderdeel
13:00 uur Ontvangst met koffie en thee
13:30 uur Xidoor
13:50 uur keyboard_arrow_downDuurzame innovaties in de praktijk toegepast
Rob Kragt (Tarkett B.V.)
Nadat, vijf jaar geleden, Desso onderdeel werd van Tarkett was natuurlijk de vraag, Hoe nu verder als duurzame koploper?
In de presentatie wordt ingegaan op de uitdagingen, hobbels maar ook kansen die een dergelijke integratie met zich meebrengt.
Daarnaast voorbeelden van hoe organisaties elkaar kunnen vertragen maar ook juist kunnen versterken met uiteindelijk hoopvolle ontwikkelingen voor meer welzijn in het interieur en meer circulariteit in de gebouwde omgeving.
14:10 uur keyboard_arrow_downHoe benut Calduran Kalkzandsteen MVO als bron van innovatie?
Ben Kruseman (Calduran Kalkzandsteen)
Ben Kruseman zal vanuit zijn rol als Business Development Manager in zijn presentatie uitleg geven over de wijze waarop Calduran MVO gerelateerde onderwerpen benut om het bedrijf toekomst gericht te blijven ontwikkelen. Alle actuele onderwerpen komen daarbij aan de orde, dus óók de ontwikkelingen ten aanzien van de circulaire (bouw) economie.
14:20 uur Vragenrondje
14:45 uur Einde

Gratis deelname: schrijf nu in

Je gegevens
Contactgegevens
Adresgegevens
incl. toevoegingen
Bijzonderheden
Overige gegevens
Akkoord
keyboard_arrow_up