Seminar: Innovatie in de gevel

Hoe evolueert de gevel? Welke innovaties in de gevel zorgen voor een energie neutrale en circulaire gebouwde omgeving? Tijdens dit seminar laten we innovatieve projecten zien waarvan de gevel energie levert of op andere manieren een grote bijdrage levert aan duurzaamheid.

Als je op onderstaande knop 'inschrijven' klikt, word je doorgestuurd naar de aanmeldpagina van Building Holland. Kies hier aan welk side event je wilt deelnemen.

Inschrijven

Tijd Programmaonderdeel
10:00 uur Ontvangst met koffie en thee
10:30 uur Welkom door de dagvoorzitter
10:40 uur keyboard_arrow_downUPCYCLING: Circulair biocomposiet gevelbekleding uit 100% restafval.
Ludo Schennink (INNODEEN)
Tijdens deze presentatie vertelt Ludo Schennink van INNODEEN uit Lochem u alles over het nieuwe biobased materiaal COMPODEEN en de toepassingen ervan. Het bijzondere van Compodeen is dat het volledig uit ‘afval’ bestaat. Het aandeel houtvezel (72%) is afkomstig van o.a. kapotte of oude pallets, verpakkingsmateriaal en ongelakt sloophout, ook wel A-hout genoemd. Het overige bestanddeel is PP, een van de meest milieuvriendelijke kunststoffen die er bestaan. Dit ‘post consumers waste’ kunststof komt letterlijk uit de bekende PMD afvalbak of -zak. Tijdens de beurs is op stand 8.006 gevelbekleding te zien van COMPODEEN uit 100% restafval.
11:00 uur Presentatie door KOKON
11:20 uur Pauze
11:40 uur Presentatie 3
12:00 uur Presentatie 4
12:20 uur Afsluiting door de dagvoorzitter

Inschrijven

Naar de evenementenagenda

keyboard_arrow_up