Volg Duurzaam Gebouwd op social media en blijf optimaal op de hoogte!

Ieder social media kanaal heeft waarde. Ons doel is om de diverse social media kanalen zo in te zetten dat ze elkaar versterken. Waar ben jij naar op zoek?

LinkedIn

Volg je ons LinkedIn kanaal dan ben je verzekerd van inhoudelijke content. Op LinkedIn staan onze partners, leden en experts centraal. Wij geven hen een podium via de onderdelen ‘aan het woord’ en ‘quote van de week’. Daarnaast zul je via dit kanaal ook optimaal op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en actualiteiten.

Twitter

Op Twitter houden wij je continu op de hoogte over nieuwe artikelen, tips, events en nog vele andere nieuwtjes. Kijk direct mee als we live gaan tijdens bijvoorbeeld een event en mis geen moment.

Facebook

Via Facebook houden wij je optimaal op de hoogte over alle trends en ontwikkelingen binnen de bouw- en vastgoedsector. Dit doen wij zowel via tekst als beeld. Wij geven je via Facebook onder andere regelmatig een kijkje ‘achter de schermen’ en nemen je mee in de wereld van Duurzaam Gebouwd.

YouTube

Abonneer op ons Youtube kanaal en blijf optimaal op de hoogte! Via Youtube zullen wij je informeren, activeren, inspireren, opleiden en amuseren. Dit doen we door de videocontent die wij maken elke keer weer aan te laten sluiten bij één van deze waarden. Wat hebben wij voor jou in petto? Onder andere: visies van diverse toonaangevende experts, keynotepresentaties van evenementen en nog veel meer. Abonneer en mis geen moment!

Flickr

Beelden raken. Dat is ook de reden dat wij trouw bij elk evenement foto’s maken. Deze foto’s plaatsen wij na afloop van elk evenement op Flickr, in het album behorend bij het betreffende evenement. Ben jij bij een evenement aanwezig geweest en op zoek naar mooie beelden? Bekijk dan direct de foto’s op Flickr!

Social tagboard

keyboard_arrow_up