Zoeken

Expertpanel

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

International Center for Sustainable Excellence (ICSE) officieel geopend

 International Center for Sustainable Excellence (ICSE) officieel geopend

Gisteren heeft het ICSE voor het eerst haar deuren geopend in de Philips Lichttoren in Eindhoven.

Om 15.00 uur startte de officiële openingshandeling door Onno Hoes (Gedeputeerde Provincie Noord-Brabant) en Mary Fiers  (Wethouder Gemeente Eindhoven). Daarnaast verzorgden Johan
Gorecki (founder/director Globe Forum), Nina Tellegen (directeur Stichting DOEN) en Maria van der Hoeven (Minister van Economische Zaken) een openingstoespraak.

Onno Hoes, Mary Fiers en Berend Aanraad (directielid ICSE) gaven officieel het startsein voor het ICSE op de plek waar honderd jaar geleden de productie van de gloeilamp voor een nieuwe economie zorgde. De huidige ontwikkelingen zijn de gloeilamp inmiddels ontstegen. Het aftellen voor de officiële opening werd gesymboliseerd door een set gloeilampen waarmee Onno Hoes en Mary Fiers door een druk op de lichtschakelaar de gloeilampen deden doven en de led-lampen deden verlichten.

Minister van Economische Zaken, Maria van der Hoeven had een videoboodschap waarin zij  enadrukte dat het ICSE een waardevolle rol speelt in samenwerkingen en verbindingen Nationaal en Internationaal op het gebied van duurzaamheid.

Globe Forum Conference 2010
Johan Gorecki was speciaal voor de gelegenheid overgekomen vanuit Zweden. Het Globe Forum is een organisatie die samenwerking stimuleert en realiseert tussen innovators, ondernemers en investeerders waarbij het Globe Forum focust op duurzaamheid en innovatie. Johan Gorecki kondigde persoonlijk de officiële samenwerking aan tussen het ICSE en het Globe Forum en maakte tevens bekend dat de Globe Forum Conference in 2010 in Eindhoven plaatsvindt.

Meer informatie: www.icse.nl

 

  |  0 reactiespermalink

Reactie plaatsen

  Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties

Terug naar boven