Zoeken

Expertpanel

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Herinvestering van € 300 miljoen voor kantoren- en winkelportefeuillefonds

Herinvestering van € 300 miljoen voor kantoren- en winkelportefeuillefonds

Bouwfonds Investment Management realiseerde een herinvestering van ongeveer € 300 miljoen voor een fonds dat investeert in een kantoren- en winkelportefeuille. 

“De herfinanciering is het resultaat van een strategische heroriëntatie binnen het fonds”, vertelt fondsmanager Marcel van Thienen. ING en NIBC verstrekten een financiering ten behoeve van een groot deel van de kantorenportefeuille. “Deze portefeuille voldoet voor het grootste deel al aan de vereisten inzake duurzaamheid, zoals het verplichte energielabel C vanaf 2023.”

Natuurlijke momenten voor verduurzaming

Er is sprake van verdere verbeteringen en verduurzaming. “Dit wordt op natuurlijke momenten toegepast.” ABN AMRO financiert een groot deel van de winkelportefeuille. Adviseur voor de banken was Loyens & Loeff en Beaufort Corporate Consulting & Interim Management. 


Wil je meer weten over de impact van vastgoed op gezondheid?

In de gratis whitepaper ‘Wel(l)zijn in kantoren’ vind je uitgebreide informatie en inspiratie omtrent de invloed van kantoorvastgoed op de gezondheid en het welzijn van werkend Nederland. Naast een marktvisie gaan we in op wat een WELL-certificering precies is en hoe je deze kunt bereiken.

Download nu de gratis whitepaper
 

Gratis whitepaper 'Wel(l)zijn in kantoren'
 

  |  0 reactiespermalink

Reactie plaatsen

  Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties

Terug naar boven