Sprekers Duurzaam Gebouwd Op Locatie 8 juni

 Sprekers Duurzaam Gebouwd Op Locatie 8 juni

Aris Bakker
is directeur van TRILUX Benelux. Na zijn opleiding HBS-A en HES Rotterdam heeft hij gewerkt voor een diverse Amerikaanse ICT bedrijven. Na een eerste kennismaking met de elektro technische branche bij de TKF (Manager Verkoop e-kabels) is hij sinds 2002 directeur van TRILUX CV, een Internationale leverancier van professionele verlichtingsoplossingen. In 2013 is hij benoemd tot directeur van TRILUX Benelux. Aris Bakker is daarnaast medeoprichter van de Coöperatieve Esco Manesco en bestuurslid hiervan. Hij is actief in diverse (Electro/Verlichting) brancheverenigingen en lid van de duurzaamheidsplatformen DGBC en Duurzaam Gebouwd.

 Sprekers Duurzaam Gebouwd Op Locatie 8 juni

Margret Drok
Is architect en werkt ruim 13 jaar voor Sacon. Haar specialiteit...is duurzaam bouwen en integraal ontwerpen. Wordt blij van...mooie architectuur en mooie details.

 Sprekers Duurzaam Gebouwd Op Locatie 8 juni

Martin Dunnik
Als adviseur Energie en Duurzaamheid ben ik betrokken bij een diversiteit aan projecten. Mijn tijd besteed ik een groot deel aan renovatieprojecten van bestaande woningen. Insteek daarbij is telkens om gezonde, comfortabele en energiezuinige gebouwen voor de eindgebruiker te realiseren. Daarnaast ben ik als BREEAM-NL Expert en Assesor veelvuldig betrokken bij het creëren van duurzame gebouwen. Daarnaast geef ik ook vaak cursussen op het gebied van energie en duurzaamheid.

 Sprekers Duurzaam Gebouwd Op Locatie 8 juni

Edwin Heikens
39 jaar, woonachtig in Hoogezand Sappemeer, getrouwd en vader van drie jongens.

Gestudeerd in Groningen aan de Hanzehogeschool, HBO Bouwkunde.Tijdens het afstuderen gevraagd om als werkvoorbereider aan de slag te gaan bij een complex nieuwbouwproject van bijna 55.000 m2 BVO op het UMCG-terrein in Groningen. In september 2001 begonnen als werkvoorbereider bij combinant Nelissen van Egteren. Dit project werd namelijk gerealiseerd in bouwcombinatie met Trebbe.

In 2007 begonnen bij Trebbe Oost & Noord in Zwolle als werkvoorbereider met als werkgebied voornamelijk de stad Groningen.

Ervaring in diverse activiteiten in de bouwsector:

  • Renovatie van scholen en kantoren
  • Diverse nieuwbouwprojecten (van hotel, laboratoria, kantoren, winkels tot woningen)
  • Renovatie en verbouw van en in ziekenhuizen
  • BREEAM
  • Bewuste Bouwer
  • Social Return

De laatste twee grote renovatieprojecten waarbij Edwin betrokken was (ROC Noorderpoort Groningen en Enexis Zwolle), zijn op basis van BREEAM-uitgangspunten opgepakt en opgeleverd. De bouwplaats van Enexis is ook aangemeld bij Bewuste Bouwers.

Beide aspecten hebben bij Edwin op een positieve manier zijn ogen geopend om ook op andere manieren te kijken naar duurzaam renoveren. Niet alleen staat de klant centraal maar ook de omgeving. We hebben maar één aarde die we door moeten geven!

Sprekers Duurzaam Gebouwd Op Locatie 8 juni

Coenraad op den Kamp
Projectleider Kantoor E, vanuit Enexis. Werkt ruim 13 jaar voor Enexis. Is tevens Directeur van Luxpark en is adviseur/projectmanager voor het zonnepanelenproject Parkstad Limburg.

keyboard_arrow_up