Aart-Jan Schot

Aart-Jan Schot

Adviseur installatieadvies en duurzaamheid @ DWA

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Aart-Jan Schot, senior projectmanager en adviseur installatieadvies en duurzaamheid bij DWA, is betrokken bij complexe opgaven. Vanaf het eerste initiatief, haalbaarheid toetsing, tot schetsontwerpen, detailontwerp, uitvoeringsbegeleiding en nazorg. Dit vraagt veel samenwerken met gebruikers en een goede afstemming met ontwerpteampartners. Aart-Jan is een échte teamspeler en past dit ook toe in zijn dagelijks leven. Hij speelt ruim 28 jaar rugby.

Sinds vijf jaar ontwerpen wij – bij DWA – veel met hout. Een fantastisch product. Het ruikt lekker, heeft sfeer en is goed te bewerken. Een biobased product dat heel makkelijk hergebruikt kan worden. En nog mooier, het groeit gewoon in de natuur. Zelf ben ik opgegroeid in de Zaanstreek, waar al eeuwen de windmolens en de Zaanse huisjes staan.

Circulariteit betekent voor mij netjes met spullen omgaan. Niet zomaar weggooien of verspillen, maar onderzoeken wat voor hergebruik mogelijk is. Wat voor jezelf niet geschikt is, is voor een ander mogelijk goed bruikbaar. Dit geldt niet alleen zakelijk, maar ook privé. Bijvoorbeeld kinderfietsen en speelgoed worden doorgegeven of naar een kringloopwinkel gebracht. In ons interieur hebben wij (antieke) meubels opnieuw laten bekleden, in combinatie met moderne inrichting.
Bewust nadenken en opdrachtgevers meenemen in circulaire kansen maakt het ontwerpen een stuk leuker!

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up