Andre Oldenkamp

Andre Oldenkamp

Directeur / eigenaar @ De Ruimte Advies

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Mijn persoon
Een beelddenker die makkelijk verbindingen legt vanuit een groter geheel. ‘Geboren in de ruilverkaveling’. Bruggenbouwer met oog voor realisme. Vermogen om snel te analyseren en zaken concreet en tastbaar te maken zodat ook echt iets gaat gebeuren. Netwerker gericht op samenwerking. Wel vanuit een duidelijke eigen visie en mening. Concreet resultaat staat daarbij voorop. Als persoon benaderbaar en een amicale stijl; wanneer nodig confronterend, maar nooit op de persoon. 
 

Visie

We staan voor grote transities. De transities energie, klimaat en circulaire economie vragen om gezamenlijke aanpak van maatschappelijke partners. Innovaties zijn zeker ook bij transities van belang. Voor deze ontwikkelingen geldt dat er geen blauwdruk voor de route bestaat. Regels en protocollen kunnen in de weg staan en het vraagt moed en verantwoordelijkheid om de juiste stappen te zetten.

Netwerk

Groot netwerk op uitvoerend en bestuurlijk niveau. Bij netwerken is de gunfactor van belang en het is van belang respectvol om te gaan met contacten. Informatie uit het netwerk is cruciaal, maar ook zelf sturen in het netwerk is van groot belang.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

De Ruimte Advies
Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up