Antal Hartman

Antal Hartman

Projectmanager @ Antea Group

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

De 'inkooprol' is essentieel in de transitie naar een circulaire economie en een duurzame wereld. Wat koop jij in? Hoe bevraag je de markt? Mijn doel is om bij élk project te bedenken hoe de adviesgroep 'contracten' de betreffende klant kan ondersteunen bij het realiseren van zijn duurzame ambities. Ook als die klant dat niet expliciet heeft gevraagd.

Als projectmanager op gebied van contractmanagement en aanbesteden heb ik een speciale interesse in de circulaire economie en duurzaamheid. De adviesgroep 'Contracten' ondersteunt klanten bij het opstellen, aanbesteden en managen van voornamelijk geïntegreerde contracten in de infrastructuur en openbare ruimte. Wij werken aan toekomstbestendige oplossingen.

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond (Rijksuniversiteit Groningen) en ben meer dan 17 jaar werkzaam in de sectoren infrastructuur en watermanagement. Ik ben klant- en kwaliteitsgericht en lever graag gestructureerd en compleet werk af. Ik bekijk een probleem met een helicopterview, maar ik weet dat de details bepalend zijn voor het uiteindelijke succes. Ik ken het technische jargon en weet als ‘systeemdenker’ snel tot de kern door te dringen. Ik weet complexe problemen en concepten uit te werken tot pragmatische oplossingen. Dit is een fijne eigenschap bij het uitwerken naar concrete oplossingen in de energie- en grondstoffentransitie.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Antea Group


Fax: 06-12188910


Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up