Diederik Doornhein

Diederik Doornhein

Directeur / mede eigenaar @ Develop Inc.

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

In zowel de aannemerij als in de projectontwikkeling heb ik heb veel (bouw)projecten en organisaties mogen managen. Wat veel bouwprojecten gemeen hebben is dat elk project weer als uniek project wordt gezien. In de bouw pakken we het projectmatig op. Alle fasen doorlopen we weer opnieuw. Waarna bij uitbesteding aan een aannemer er opnieuw discussiepunten ontstaan over de kwaliteit van het ontwerp. Hierbij wordt het ontwerp veelal overgedaan, alleen noemen we dit dan de werktekeningen. Zonde van de gedane investeringen.

Met de nieuwe wet Kwaliteitsborging (WKB) komt hier verandering in. Daar waar de vergunning op wordt afgegeven moet op gebouwd kunnen worden. Er mag dan geen ruimte meer zijn voor ‘kwaliteit’ discussies (zowel bouwkundig, installatietechnisch en constructief). Bij de uitvoering wordt immers getoetst aan de vergunning stukken.

Waarom deze inleiding? Een project goed uitvoeren vraagt om een goed proces. En daar maken wij het verschil. Wij denken en voeren uit vanuit het proces. 

Hiernaast zijn wij van mening dat je de kennis juist in eigen huis moet hebben. Wij zitten niet te wachten op losse (goedbedoelde) adviezen, maar pakken een project zelf integraal op. Met integraal bedoelen we ook echt de complete afstemming tussen bouwkundig, installaties en constructief. Met een praktische aanpak en korte lijnen voeren wij de complete advisering en engineering uit voor de bouwprojecten. Zowel in de ontwikkel/vergunningsfase als in de uitvoeringsfase. 

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Develop Inc.
Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up