Erik van Emst

Erik van Emst

Accountmanager @ Derbigum

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Ik ben Erik van Emst, werkzaam bij Derbigum als accountmanager Noord-Oost Nederland, Circulariteit is mijn passie, vandaar dat ik het aanspreekpunt ben voor zowel mijn collega’s als opdrachtgever als er over dit onderwerp inhoudelijkere vragen worden gesteld.

In 2021 heb ik mij aangemeld bij CB’23 om mee te kunnen denken/werken aan de leidraad “Toekomstig hergebruik/prestatie-eisen voor volgende cycli” hier ben ik de werkgroeptrekker van geworden om dit te begeleiden en uit te werken. Hieruit zijn een aantal aanbevelingen naar voren gekomen zoals een horizontale richtlijn en Uitgebreide producentenverantwoordelijkheid/UPV.   Voor deze 2 leidraden ben ik voor dit seizoen, 2022/2023 weer de werkgroeptrekker om het uit te werken en te begeleiden.

Derbigum

Derbigum ontwikkelt al ruim meer dan 20 jaar innovatieve en duurzame waterdichtingsoplossingen, het is belangrijk dat we als bedrijf onze ecologische voetafdruk verkleinen. Derbigum wil zoveel mogelijk aardolie besparen, dit doen we door de levensduur van onze producten zolang mogelijk te verlengen, maar ook aan het einde van de levensduur de producten te recyclen en opnieuw te gebruiken.

Sinds 1990, is het recycleprogramma van Derbigum uniek en sectorbepalend. In 2020 hebben we ons No Roof To Waste concept gelanceerd, dit brengt alles samen wat er op het gebied van recycling gebeurd. Op basis van het gerecyclede materiaal ontwikkelden wij Derbicoat NT (onderlaag) en Derbigum NT (toplaag). Deze producten hebben een lange levensduur en na einde levensduur komen ze 100% terug in de productiestroom van het Derbigum NT gamma.

Bij Derbigum vinden we het belangrijk dat we samen werken aan een beter milieu, maar dat u ook de kennis en kwaliteit ervaart die Derbigum te bieden heeft.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up