Ivo Nederpelt

Ivo Nederpelt

Programmamanger @ Innovationlink

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Ivo Nederpelt studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TUDelft Sindsdien heeft hij meer dan 16 jaar in velerlei rollen ervaring opgedaan met het faciliteren en stimuleren van innovatie in zowel producten en diensten als in beleid.

Innovatie is hard nodig is om bij te dragen aan de grote maatschappelijke uitdagingen van nu, maar het gaat niet snel genoeg. Bovendien kampen we met een groeiend tekort aan geschoold personeel. Gek genoeg wordt er dagelijks geinnoveerd, door professionals tijdens hun werk. Maar veel van deze innovaties komen nooit op de markt. “Doodzonde”, vond Ivo.

Als programmamanager bij Innovationlink, helpt hij (verborgen) innovaties op de weg van idee naar marktintroductie. Hierin kan hij de kennis uit zijn studie combineren met jarenlange ervaring in communicatiestrategie, positionering, procesbegeleiding en conceptontwikkeling. Ivo is altijd op zoek naar creatieve, kansrijke verbindingen die hij tussen mensen en bedrijven kan maken om een gezamenlijke ambitie te realiseren.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up