Mark Sprenkels

Mark Sprenkels

Manager Kenniscentrum Energietransitie @ Breman

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Mark Sprenkels is sinds 2019 werkzaam bij de Breman installatiegroep. Begonnen als adviseur duurzame warmte, maar nu aan de slag als manager Kenniscentrum Energietransitie. In zijn vorige functie bij Eneco was hij nauw betrokken bij innovatieve oplossingen voor de verduurzaming van woningen. Door 4 decennia lange ervaring in de installatietechniek, kent hij de markt goed. Net als de uitdagingen in de energietransitie. Met deze kennis adviseert Mark ook aan startups, nieuwe toetreders, innovatieve conceptenontwikkelaars, adviseurs en beleidmakers.

Nederland energiepositief maken

Het Breman Kenniscentrum Energietransitie is er om de energietransitie te versnellen. Samen met woningcorporaties en hun bewoners zoeken ze naar de juiste manier van verduurzaming. Ze kijken met elkaar naar een vorm van energiebesparing en CO2-reductie die past bij de vraag. Dit doen ze stapsgewijs, om het behapbaar te houden qua budget en timing!

Trainingen voor woningcorporaties

Mark is een enthousiaste spreker en geeft regelmatig presentaties over verduurzaming bij woningcorporaties. Daarnaast hij geeft les aan studenten bij Avans+, waar hijzelf onlangs de HIT-W opleiding heeft gevolgd.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up