Nils Bonder

Nils Bonder

Manager Healthy Urban Living @ AM

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Nils Bonder heeft na zijn studie Civiele Technologie & Management aan de Universiteit Twente gewerkt als projectmanager/adviseur bij PRC (Arcadis)en is verantwoordelijk geweest voor de vastgoedprojecten en het onderhoud van het corporate real estate van SNS REAAL. Hij is vervolgens als Managing Consultant verantwoordelijk geweest voor de senior interim dienstverlening van ArrangeGroup. Nils werkt sinds 2015 voor AM  waar hij manager Healthy Urban Living is en richt zich daarmee op het gezond verduurzamen van (commercieel) vastgoed. Naast deze rol is Nils directeur Concernhuisvesting van de Koninklijke BAM Groep en daarmee verantwoordelijk voor de huisvesting van BAM in Nederland, en voorzitter van de Green Businessclub Bunnik.

Visie op gezonde werkomgevingen:

Ik heb de overtuiging dat vastgoed pas echt waarde toevoegt indien het volledig ten dienste staat van haar gebruikers. Toekomstige werkomgevingen voldoen dan ook aan de eisen en wensen van alle drie de (nu nog vaak verzuilde) werkvelden HR, Facilities en Real Estate.

Daarnaast is merkbaar dat de veelheid van eisen aangaande vastgoed soms moeilijk verenigbaar is. Hoe gezond is een circulair materiaal? Hoeveel ventileer je nog als dat ook extra energielasten met zich meebrengt? Mijn stelling is dat we vooral kantoren ook veel beter moeten benutten. Het is pas echt duurzaam als kantoren niet volledig ‘draaien’ zonder gebruikers die er van profiteren.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up