Pernille La Lau

Pernille La Lau

Presentatrice, Gastvrouw

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

In de meer dan 20 jaar die ik actief ben in de mediawereld als presentatrice van entertainment, nieuws- en wetenschappelijke programma's voor RTL4, SBS, TROS, Veronica en NTR, heb ik zelf kunnen ervaren wie het voor elkaar krijgt zijn of haar publiek te beraken en ook écht te beroeren. Presenteren is een kunst waar geen vaste regels voor bestaan. Toch kun je het leren, zolang je maar de juiste handvatten krijgt aangereikt. Ik zou het super vinden om je op weg te mogen helpen! 

Al meer dan 12 jaar begeleid ik mensen uit het bedrijfsleven; raden van bestuur, directieleden, sales management, ondernemers en presentatoren om op een betere (en leukere) manier te presteren en te presenteren. Tijdens mijn studie Internationaal Marketing Management heb ik de tools geleerd om de sterke eigenschappen van jou te vertalen in een pure zuurstof voor de strategische ontwikkeling van jouw bedrijf.

Daarnaast is de laatste jaren mijn interesse gewekt voor duurzaamheid. Hoe meer ik hier over hoor hoe meer ik wil weten. Met mijn live programma koffietijd ben ik verbonden aan de goede doelen loterij. Zij renoveren een oud bestaan kantoor pand naar een duurzaam en moderne werkplek inclusief opname studio en groen dak.

 

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up