Ronald van der Meij

Ronald van der Meij

Oud-wethouder @ Gemeente Rijswijk

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Ronald van der Meij (1968), vader van 5 kinderen en woont sinds 2001 met heel veel plezier in Rijswijk. Hij was vanaf mei 2014 tot mei 2018 namens GBR wethouder Stadsontwikkeling, Stadsbeheer en Grondzaken en 2e loco-burgemeester. Voor mei 2014 was hij ruim 8 jaar gemeenteraadslid. Momenteel is hij weer gemeenteraadslid.

Voordat hij wethouder werd, was hij beroepsmatig werkzaam in de projectontwikkeling in diverse functies, voor een groot aantal opdrachtgevers zowel bij de (semi-) overheid als in het bedrijfsleven voor projecten in de infrastructuur, woningbouw en het commercieel vastgoed. Hij heeft bedrijfseconomie gestudeerd en diverse postdoctorale opleidingen gevolgd. 

Stadsontwikkeling heeft altijd zijn passie gehad omdat hij ervan overtuigd is dat het meer is dan alleen maar het "stapelen van stenen". Je hebt het over samen leven, ontmoeten, werken en verblijven waarbij de (gebouwde) omgeving voor een ieder als een warme jas moet voelen. In de afgelopen vier jaar als wethouder heeft hij kunnen bijdragen aan mooie ontwikkelingen voor de stad. Om een aantal voorbeelden te noemen: het Huis van de Stad, de woningbouwontwikkeling in RijswijkBuiten, Plaspoelpolder en In De Bogaard. Maar ook straten met onderhoudsachterstanden worden of zijn inmiddels aangepakt zoals de Generaal Spoorlaan en Frans Halskade. 

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Thema's:

 

 

 

 

 

Doelgroepen

  • (Semi)-Overheid
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up