Terugblik Building Holland

Op deze pagina vindt u foto's, video's en verslagen van Building Holland 2015. Bekijk ook de officiële website van Building Holland.

Films Building Holland

Bekijk hier de sfeerimpressie van Building Holland 2015, De overige films van Building Holland 2015 vindt u op het officiële YouTube-kanaal van Building Holland. Bekijk onder andere de films 'Gezondheid vraagt om Ether' van Laurens de Lange, 'Het moet echt anders' van Selina Roskam en de sfeerimpressie van het Green Tie Gala 2015.

Foto's Building Holland

Heeft u deelgenomen aan Building Holland en wilt u het event herbeleven? Of was u niet aanwezig zijn en wilt u toch een sfeerimpressie? De vele foto’s van het event geven een goed beeld van de meer dan 125 kennissessies, talloze netwerkmomenten en side events als het Nationale ESCo Congres 2015.

Bekijk de foto’s van:

Wij vragen u om, wanneer u foto’s downloadt, als fotocredits ‘Foto: Robert Tjalondo’ op te nemen. Foto’s downloaden doet u door op de gewenste foto te klikken en de pijl naar onder, te vinden rechtsonder in het scherm, aan te klikken. Vervolgens kiest u de gewenste afbeeldingsgrootte.

Verslagen

De redactie van Duurzaam Gebouwd schreef enkele verslagen over presentaties tijdens Building Holland 2015.

keyboard_arrow_up