Veelgestelde vragen Overstapaanbieding

Heb je vragen? Bekijk hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat het antwoord hier niet tussen? Neem contact op met support@duurzaamgebouwd.nl of direct via 038-4606384.

Je huidige lidmaatschap komt te vervallen per 31 december 2017. Hiervoor in de plaats komen 2 nieuwe lidmaatschappen. Te weten: het Persoonlijk Lidmaatschap en het Bedrijfslidmaatschap.
Je hebt tot 31 december 2017 de mogelijkheid om van de Overstap aanbieding gebruik te maken en kosteloos de overstap te maken naar een Bedrijfslidmaatschap. Indien je besluit om hier geen gebruik van te maken wordt je huidige lidmaatschap per 1 januari 2018 omgezet naar een Persoonlijk lidmaatschap, met een bijbehorend tarief van € 245,- per jaar excl. BTW. Hierover word je te zijner tijd op de hoogte gebracht en geïnformeerd. 

De looptijd van zowel een Persoonlijk lidmaatschap als een Bedrijfslidmaatschap is altijd voor een periode van 1 jaar. Na een jaar wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. Je kunt het lidmaatschap altijd tussentijds opzeggen door een e-mail te sturen naar support@duurzaamgebouwd.nl.

Deze Overstap aanbieding is geldig tot 31 december 2017. Indien je later wilt overstappen is dit uiteraard mogelijk tegen het reguliere tarief van € 695,- per jaar excl. BTW. 

Het Bedrijfslidmaatschap gaat direct in na invullen van het formulier om de overstap te maken. 

Indien je geen gebruik maakt van de Overstap aanbieding zal je huidige lidmaatschap automatisch omgezet worden naar het Persoonlijk lidmaatschap op 1 januari 2018. 

Je kunt het lidmaatschap altijd tussentijds opzeggen door een e-mail te sturen naar support@duurzaamgebouwd.nl.

Duurzaam Gebouwd verandert de lidmaatschappen om het mogelijk te maken voor corporatiebestuurders, ZZP’ers, managers vastgoed, bestuurders van zorginstellingen, gemeentefunctionarissen, midden- en kleinbedrijven, branchevreemde nieuwkomers en organisaties die nog geen koploper zijn op het gebied van Duurzaam Bouwen toe te treden tot het integrale netwerk.

De missie en visie van Duurzaam Gebouwd blijft onveranderd: samen de verduurzaming van de gebouwde omgeving versnellen. De komende jaren zoeken stakeholders in de bouw- en vastgoedsector elkaar op om tot nieuwe processen en innovaties te komen. De traditionele verzuiling in de vastgoed- en bouwbranche zal uiteindelijk verdwijnen. Mede door de komst van branchevreemde nieuwkomers.

We spelen met een diversiteit aan lidmaatschappen in op deze veranderende omgeving zijn wij in staat om in de toekomst onze rol als intermediair van alle schakels in de bouw- en vastgoedsector nog beter aan elkaar te verbinden en uit te dagen om tot samenwerking te komen.

Tevens zullen er in 2018 een aantal veranderingen  plaatsvinden. Zo zijn alle evenementen niet meer gratis toegankelijk, maar worden dit betaalde evenementen. Op deze manier kunnen we nog betere en kwalitatieve ontmoetingen faciliteren onder gelijkgestemden.
Tevens zal de website onderhevig worden aan veranderingen waardoor niet alle content voor iedereen toegankelijk zal zijn en zal er op termijn een “eigen” omgeving gerealiseerd worden voor Leden en Partners. 

© 2017. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Overstap aanbieding van Duurzaam Gebouwd. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. De Overstap aanbieding is geldig van 30-10-2017 t/m 31-12-17. * Na 1 jaar betaal je voor het bedrijfslidmaatschap het reguliere tarief van € 695,- per jaar exclusief BTW. Indien je besluit geen gebruik te maken van de overstapaanbieding dan wordt je huidige lidmaatschap per 1 januari 2018 omgezet naar een Persoonlijk lidmaatschap met bijbehorend tarief van € 245,- per jaar excl. BTW. 

Typ-, druk- of zetfouten en wijzigingen voorbehouden.

  • Ingangsdatum: Per direct
  • Het Bedrijfslidmaatschap is niet overdraagbaar aan derden
  • Looptijd: één jaar
  • Na 1 jaar betaal je het reguliere tarief van € 695,- per jaar excl. BTW
  • Verlenging: automatisch, tot wederopzegging


keyboard_arrow_up