Zorgvastgoed verduurzamen? Leer van praktijkvoorbeelden!

Wilt u zorgvastgoed verduurzamen, maar twijfelt u over de juiste aanpak en bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen? Heeft u altijd al willen weten hoe u (ver)nieuwbouw slim kunt financieren en hoe een bouwinvestering zich op den duur terugverdient? Op al deze vragen krijgt u antwoord tijdens de seminarreeks Zorgvastgoed, die van 14 t/m 23 juni plaatsvindt op vier locaties verspreid door Nederland.

Wij nodigen directieleden, facilitair managers en technisch beheerders van zorginstellingen, corporaties en gemeenten graag uit om GRATIS deel te nemen aan een van de ochtendseminars. De seminarreeks is geheel onafhankelijk samengesteld door Duurzaam Gebouwd.

Onderwerpen als levensloopbestendigheid, de scheiding tussen zorg & wonen en gezondheid, flexibiliteit en comfort van het gebouw t.b.v. de gebruiker worden besproken. Aan bod komen projectvoorbeelden als de Chemotuin Tergooi Hilversum, een hybride transformatieconcept voor verzorgingshuizen in Haaglanden, het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht, het Imaging Center VUmc, de verduurzaming van de Amstelring en het revalidatiehotel Laurens Intermezzo Zuid.

Bekijk het sprekersprogramma en meld u direct GRATIS aan via www.duurzaamgebouwd.nl/dgzorgvastgoed

Lees meer artikelen over wonen, zorg en welzijn op www.zorgsaamwonen.nl 

Deel dit artikel

permalink