Over Duurzaam Gebouwd

Duurzaam Gebouwd

Wat is Duurzaam Gebouwd?

Duurzaam Gebouwd is hét landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid. De website DuurzaamGebouwd.nl brengt alle informatie over de markt, verduurzamingsopgaves, trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen samen. Sinds de oprichting in 2009 biedt het platform essentiële marktinformatie, kennis en inspiratie over de ontwikkelingen in de (duurzame) wereld van morgen.

Door onze kennis van de markt, van de verduurzamingsopgaves op internationaal, landelijk en regionaal niveau en van de snel veranderende klantwens van opdrachtgevers zijn wij in staat de vraag- en aanbodzijde aan elkaar te verbinden.

Duurzaam Gebouwd biedt beslissers uit de bouw de mogelijkheid om toe te treden tot het integrale netwerk, bestaande uit meer dan 300 beslissers uit de complete bouwkolom. Daarnaast biedt het platform uitstekende mogelijkheden om duurzame initiatieven, projecten, producten of diensten te introduceren en profileren.

Bekijk de feitenkaart

Best of 2017 

We hebben alle hoogtepunten voor je op een rijtje gezet in het Duurzaam Gebouwd jaaroverzicht 2017.

Bekijk Jaaroverzicht 2017

Missie

De missie van Duurzaam Gebouwd is de samenwerking in de integrale bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit helpen. Dit doen we door het zetten van drie concrete stappen:

Het platform

De website met ruim 39.000 bezoeken per maand

De e-mailnieuwsbrief op maandag, woensdag en vrijdag met 13.000 abonnees

4 x per jaar: het Duurzaam Gebouwd Magazine in een oplage van ruim 18.000 exemplaren.

De Facebookpagina met 376 likes en 384 followers.

De LinkedIngroep met ruim 5.500 leden en ruim 1.400 volgers van de bedrijfspagina

14.900 volgers op Twitter

Ontdek Duurzaam Gebouwd op social media!

Meer informatie

De evenementen

Het expertpanel

Het expertpanel van Duurzaam Gebouwd schrijft actuele marktvisies, geeft een vernieuwende blik op ontwikkelingen in de markt en enthousiasmeert lezers om in actie te komen. Duurzaam Gebouwd-experts pakken niet alleen de pen op voor expertposts voor publicatie op DuurzaamGebouwd.nl, maar discussiëren als Thought Leaders ook tijdens rondetafelgesprekken. Benieuwd hoe je expert wordt en wat een expertpositie voor jou kan betekenen? 
Meer informatie

Het netwerk

Duurzaam Gebouwd heeft groot en uniek bereik binnen de bouw en vastgoed. Ruim 39.000 bezoeken per maand, 13.000 nieuwsbriefabonnees, 5.500 leden op LinkedIn, 14.900 volgers bij Twitter, 18.000 lezers van het magazine, 120 topexperts, ruim 300 partners, 350 leden en 1 missie: Kennis delen. Benieuwd wie je zoal in onze community kunt vinden? Klik op de afbeelding.

 

Toetreden?

Wil jij jezelf of je organisatie ook profileren als koploper in de duurzame bouw- en vastgoedsector? Word dan onderdeel van ons integrale netwerk. Wij bieden onze community verschillende mogelijkheden om toe te treden in de vorm van een partnership of een persoonlijk of bedrijfslidmaatschap. Wil je hier meer over weten? Bekijk van via onderstaande button onze producten.
 

Meer informatie Klantverhalen

Testimonial

Anne-Marie Rakhorst over Duurzaam Gebouwd:

Samenwerkingspartners

RVO

NeVaP

Wie is Duurzaam Gebouwd?

Benieuwd naar het team van Duurzaam Gebouwd? Maak hier kennis met de mensen achter het integrale platform.

Ontdek het team

keyboard_arrow_up