Kennisbank: Magazine

c226
Digimagazine Duurzaam Gebouwd Expeditie ’t Veen: gemeente Hattem

Digimagazine Duurzaam Gebouwd Expeditie ’t Veen: gemeente Hattem

Gemeente Hattem heeft een uitdaging: de transformatie van het versleten bedrijventerrein ’t Veen naar een duurzame woonwijk met 550 woningen. Ze wil deze transformatie naar een hoger niveau tillen door intensieve kennisdeling, samenwerking en synergie binnen een kennishub, de DG Expeditie ’t Veen.

Duurzaam Gebouwd selecteerde hiervoor een selecte groep koplopers uit haar netwerk om met gemeente Hattem mee te denken in deze casus. De expeditieleden gingen samen met Hattem op ontdekkingsreis in de periode augustus t/m januari 2021. Binnen deze expeditie debatteren zij over deze actuele thema’s: Klimaatadaptatie, Duurzame energie en warmtevoorziening, Circulair bouwen, Slimme en Gezonde stad en Innovatieve en betaalbare financiële woonconcepten.

In dit digitale magazine lees je het reisverslag van de expeditie. Ontdek de visies van expeditieleden en de vele betrokken experts in dit magazine. 

Lees verder »

(Advertentie)

(Advertentie)

c226
Duurzaam Gebouwd Digitaal Magazine Circulair Bouwen

Duurzaam Gebouwd Digitaal Magazine Circulair Bouwen

In dit digitale magazine lees je over visies, innovaties en praktijkverhalen over het onderwerp Circulair Bouwen. Ontdek samen met ons hoe duurzame materialen worden ingezet, hoe circulariteit meetbaar wordt gemaakt en welke uitdagingen er nog voor onze sector in het verschiet liggen. 

Lees het magazine gratis via deze link.

Lees verder »

keyboard_arrow_up