Over Duurzaam Gebouwd

Duurzaam Gebouwd is hét landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid. De website DuurzaamGebouwd.nl brengt alle informatie over de markt, verduurzamingsopgaves, trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen samen. Sinds de oprichting in 2009 biedt het platform essentiële marktinformatie, kennis en inspiratie over de ontwikkelingen in de (duurzame) wereld van morgen. In 2022 richten we ons op drie hoofdthema's die van groot belang zijn in de wereld van verduurzaming: Energietransitie, Circulariteit en Gezondheid.

Door onze kennis van de markt, van de verduurzamingsopgaves op internationaal, landelijk en regionaal niveau en van de snel veranderende klantwens van opdrachtgevers, zijn we in staat de vraag- en aanbodzijde aan elkaar te verbinden. Duurzaam Gebouwd biedt beslissers uit de bouw de mogelijkheid om toe te treden tot het integrale netwerk, bestaande uit beslissers uit de complete bouwkolom. Daarnaast biedt het platform uitstekende mogelijkheden om duurzame initiatieven, projecten, producten of diensten te introduceren en profileren.
Duurzaam Gebouwd

Missie

De samenwerking vooruithelpen in de integrale bouw- en vastgoedsector.
Dit doen we door het zetten van drie concrete stappen:

2009-2023: meer dan 10 jaar Duurzaam Gebouwd

De afgelopen jaren heeft Duurzaam Gebouwd samen met haar partners, leden en experts veel bereikt. We zijn uitgegroeid tot een toonaangevend platform met een integraal netwerk waarmee we de transitie naar een duurzame bouw- en vastgoedsector versnellen. Met de visie en kennis van ons netwerk maken wij het verschil! 

De komende jaren is er nog veel te doen. Grote ambities worden vertaald naar de praktijk. Samen met jou blijven wij graag verbreden en vernieuwen:

  • Naast blijvende aandacht voor grote thema’s als circulair bouwen, energietransitie en slim & gezond hebben wij dit jaar een nieuw hoofdthema gelanceerd: innovatieve samenwerking.
  • We verbreden de focus van duurzame gebouwen naar duurzame gebiedsontwikkeling door ons netwerk in de bouw en vastgoed uit te breiden met infra & openbare ruimte.
  • Wij voegen digitale magazines en meer videomogelijkheden toe aan onze vertrouwde mediamix.
  • Wij gaan kennisdeling extra faciliteren door een leeromgeving waar we via co-creatie van elkaar, met elkaar en over elkaar kunnen leren.

Bekijk de feitenkaart

Het platform

De website met ruim 46.000 bezoeken per maand

De e-mailnieuwsbrief op maandag, woensdag en vrijdag met 21.000 abonnees

1 x per jaar: het Duurzaam Gebouwd Magazine in een oplage van ruim 12.000 exemplaren.

De Facebookpagina met bijna 1.000 likes en volgers

De LinkedIngroep met ruim 6.900 leden en ruim 7.100 volgers van de bedrijfspagina

Ruim 15.400 volgers op Twitter

De evenementen

Het expertpanel

Het expertpanel van Duurzaam Gebouwd schrijft actuele marktvisies, geeft een vernieuwende blik op ontwikkelingen in de markt en enthousiasmeert lezers om in actie te komen. Duurzaam Gebouwd-experts pakken niet alleen de pen op voor expertposts voor publicatie op DuurzaamGebouwd.nl, maar discussiëren als Thought Leaders ook tijdens rondetafelgesprekken. Benieuwd hoe je expert wordt en wat een expertpositie voor jou kan betekenen? 

Meer informatie

Het netwerk

Duurzaam Gebouwd heeft groot en uniek bereik binnen de bouw en vastgoed. Ruim 46.000 bezoeken per maand, 21.000 nieuwsbriefabonnees, 7.100 leden op LinkedIn, 15.400 volgers bij Twitter, 12.000 exemplaren van het magazine, 180 topexperts, ruim 250 partners, 200 leden en 1 missie: Kennis delen.


Benieuwd wie je in onze community vindt? Klik op de afbeelding.

Toetreden?

Wil jij jezelf of je organisatie ook profileren als koploper in de duurzame bouw- en vastgoedsector? Word dan onderdeel van ons integrale netwerk. Wij bieden onze community verschillende mogelijkheden om toe te treden in de vorm van een partnership of een persoonlijk of bedrijfslidmaatschap. Wil je hier meer over weten? Bekijk van via onderstaande button onze producten.
 

Meer informatie Klantverhalen


Testimonial

Anne-Marie Rakhorst over Duurzaam Gebouwd:


Samenwerkingspartners

RVO

NeVaP


Het team van Duurzaam Gebouwd

Maak kennis met de mensen achter het integrale platform.

Ontdek het team

Bekijk wat er gezegd wordt op social media

keyboard_arrow_up