Seminars Nul op de Meter - hoe het wel kan

U wilt of gaat verduurzamen naar Nul-op-de-Meter. Of u onderzoekt of de mogelijkheden er zijn. Dan bent u ook op zoek naar kennis over investeringsruimte en innovatieve oplossingen om tot een succesvolle businesscase te komen. 

Ook op zoek naar sterke en langdurige samenwerkingsverbanden om tot een toekomstbestendige voorraad te komen? U bent welkom op een van de inspirerende ochtendseminars Nul-op-de-Meter, waar topexperts zoals Onno Dwars van VolkerWessels Vastgoed, Leen van Dijke van de Stroomversnelling en Esther Borstlap van Woonborg samenkomen om de toekomst van woningbouw te vormen. 

Voor wie?
Deze kennissessies zijn bedoeld voor corporaties, gebouweigenaren, projectontwikkelaars, aannemers, VVE's, financierders, architecten, gemeenten en installateurs. Zij kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de vernomming van de gebouwde omgeving! Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen voor Duurzaam Gebouwd Nul-op-de-Meter beschikbaar. Verzeker u van een deelname en schrijf in voordat het te laat is. 

Deel dit artikel

permalink