Kennisdag Onderwijs en Kinderopvang ‘Grip op Kwaliteit’ 

29 november 2016

De bouwopgave voor onderwijs en kinderopvang staat weer volop in de belangstelling. Opdrachtgevers vragen om gezonde, duurzame en betaalbare gebouwen voor toekomstbestendig onderwijs en opvang. Maar hoe doe je dat en wat zijn daarbij de nieuwste trends en ontwikkelingen? Dit komt allemaal aan bod tijdens de 4e kennisdag ‘Grip op Kwaliteit’ op 29 november aanstaande. Deze middag organiseert RuimteOK samen met de gemeente Rotterdam, Onderwijsstad 2016-2017 op VO-school De Passie, Ulaanbaatarplein 6 in Rotterdam. Het programma duurt van 12 – 17:30 uur

Wethouder Hugo de Jonge zal het welkomstwoord houden, en Prins Carlos de Bourbon de Parme, aanjager van duurzaamheid, verzorgt de aftrap van het programma. Daarin staat het uitwisselen van praktijkervaringen door ervaringsdeskundigen centraal.

Deelnemers uit het primair en voortgezet onderwijs, de kinderopvang en van gemeenten kunnen deelnemen aan meerdere kennisrondes, waarin u een inspiratiesessie, deelsessie of werktafel kan bezoeken. Hierin is aandacht voor (o.a.) energieneutraal ontwerpen, de renovatieopgave, het Kwaliteitskader Huisvesting voor PO en VO, de Green Deal Scholen, financieringsvormen, integraal aanbesteden en meer. Het is dus mogelijk om uw eigen programma samen te stellen!

Tussendoor kunt u de informatiemarkt en de praktijklokalen van de ondersteuningspartners bezoeken, vakgenoten ontmoeten en vragen te stellen aan onze Helpdesk ter plaatse.

Het volledige programma van deze dag bekijkt u hier, net als meer informatie over inschrijven. 

Deel dit artikel

permalink