Duurzaam ondernemen en China

Het lectoraat Duurzame Leefomgeving van Saxion Hogescholen organiseert op donderdag 29 mei 2008 bij Saxion te Deventer een symposium met als titel 'Duurzaam Ondernemen en China'.

 In toenemende mate zijn Nederlandse bedrijven actief in China. De vraag is hoe vanuit deze activiteiten wordt omgegaan met de sociale alsmede de ecologische duurzaamheidaspecten in China. Mede in het licht van de Olympische Spelen in de zomer van 2008 wordt daarom tijdens dit symposium aandacht gevraagd voor duurzaam ondernemen in relatie tot China.

Voor wie

Dit symposium biedt docenten, onderwijsmanagers, maar ook ondernemers, overheden en NGO’s informatie over de mogelijkheden om in het onderwijs en binnen de bedrijven aandacht te schenken aan duurzaam ondernemen.

Thema
Het symposium biedt informatie over overheid en bedrijven in Nederland en China en welke ontwikkelingen er zijn binnen het domein duurzaam internationaal ondernemen. Het symposium biedt aan bedrijven concrete handvatten voor ondernemen in en met China en aan opleidingen suggesties voor onderwijs over dit thema.
Voor meer informatie: http://www.hbodio.nl/symposium/
 

Deel dit artikel

permalink