SASBE2009 - Smart and Sustainable Built Environments

Van 15 tot 19 juni 2009 vindt in Delft het internationale congres SASBE2009 plaats.

Centraal motto van het congres is 'From problem to promise - building smartly in a changing climate'. De insteek is dan ook positief en proactief, gericht op de state of the art op het gebied van de duurzame bouw en het nieuwste van het nieuwste uit duurzaamheidsonderzoek.

Voorlopers uit de markt
Het congres is gericht op alle betrokkenen in de bouw, commercieel en publiek, academisch en praktisch. Hete thema's als klimaatverandering, Cradle to Cradle en green buildings komen er aan bod. Voor het academische programma is zondag 7 september de deadline voor het indienen van een abstract. Tijdens SASBE2009 zal op woensdag 17 juni 2009 de Industry Day plaatsvinden, waarop voorlopers uit de markt zich kunnen presenteren. Daarover volgt over een paar maanden meer informatie, o.a. via deze website.

Van Braungart tot Yeang
SASBE2009 wordt georganiseerd door de TU Delft, vanuit de CIB, de internationale organisatie voor onderzoek en innovatie in de bouw. Daarnaast wordt het congres gesteund door PLEA en iSBE en zitten bekenden als Michael Braungart, Ken Yeang, Mels Crouwel en Wubbo Ockels in het comite van aanbeveling.

Zie ook de website van SASBE2009
 
Voor meer informatie, een elektronische brochure of sponsormogelijkheden, e-mail naar: info@sasbe2009.com

Deel dit artikel

permalink