Bouwen aan een duurzame VU

Op het symposium 'Bouwen aan een duurzame VU' worden 9 oktober van 13.00 tot 15.00 uur  in het VU hoofdgebouw vanuit verschillende perspectieven de mogelijkheden en obstakels bediscussieerd voor het ontwikkelen van duurzame VU-gebouwen.

Hoe kan er duurzaam gebouwd worden aan de Vrije Universiteit? Wat is de visie van de gemeente Amsterdam op de Zuidas en de VU neighbourhood? Hoe staan het bedrijfsleven en de VU ten opzichte van elkaar en deze Amsterdamse hotspot in ontwikkeling?

Op het programma staan bijdragen van de gebouwendiensten van de VU en gemeente Amsterdam, de Dutch Green Building Council en een casus van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Deze bijdragen en een presentatie van de bekroonde green architect Thomas Rau (Architectenbureau RAU, Amsterdam) geven input voor discussies en een interactieve sessie o.l.v. hoogleraar Duurzaam Bouwen aan de TU Delft  Kees Duijvestein.

Deelname is gratis. Aanmelden per email wordt op prijs gesteld via greenivm@ivm.vu.nl. Dit symposium is een initiatief van Green IVM van het Instituut voor Milieuvraagstukken (IVM)
en het Centrum voor Internationale Samenwerking (CIS)

Deel dit artikel

permalink