Chatten met Cramer

Liefhebbers kunnen donderdag 25 september chatten met minister Cramer over het bedrijventerreinenbeleid en de verrommeling van het landschap.

Minister Cramer kijkt uit naar de chat: "Al vanaf mijn aantreden maak ik me samen met andere overheden, bedrijven en burgers sterk voor een mooi Nederland. Dat betekent zorgvuldig omgaan met de ruimte in ons land. We moeten niet alleen oude verrommeling opruimen, maar ook nieuwe tegengaan. Er is daar net een goed rapport over uitgebracht en het kabinet bekijkt nu hoe we dit de komende jaren verder gaan oppakken. Daarom leg ik graag mijn oor te luisteren bij de mensen in het land."

Dat doe Cramer sowieso al tijdens werkbezoeken, maar nu ook met deze videochat. Cramer: "Ik heb dat al eerder gedaan en het beviel me uitstekend. Het is heel leerzaam om met burgers echt het gesprek aan te gaan. Interactief én live. Ieders bijdrage is welkom bij het werken aan een mooi Nederland. Ook digitaal. Voor de communicatie met de burger gebruiken we natuurlijk ook moderne communicatiemiddelen."

Goede ideeën, tips of vragen? Laat het minister Cramer weten tijdens de chatsessie. Surf op donderdag 25 september van 13.30 tot 14.15 naar www.vrom.nl/chatmetcramer.

Deel dit artikel

permalink