Risicomanagement in de bouw

In het boek ‘Risicomanagement in de bouw’ worden een aantal belangrijke nieuwe ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement voor het voetlicht gebracht.

De succesvolle invoering en toepassing van risicomanagement blijkt in de praktijk vaak een punt van zorg te zijn. In het boek ‘Risicomanagement in de bouw’ worden een aantal belangrijke nieuwe ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement voor het voetlicht gebracht. Dit wordt geïllustreerd door middel van succesvolle praktijkvoorbeelden van koplopers in de bouw.

Risicomanagement in de bouw gaat onder andere in op de ontwikkeling en implementatie van een risicodatabase bij een van de grotere bouwbedrijven in Nederland. Ook wordt in het boek een model voor projectoverschrijdend risicomanagement gepresenteerd.

Voor wie
Dit boek is bedoeld voor mensen die betrokken zijn bij de uitvoering van bouwprojecten zoals: opdrachtgevers, programmamanagers, projectleiders en leden van een projectteam.

Aeneas Uitgeverij
Auteur: Onder redactie van: Prof. dr. ir. J.I.M. Halman. Met bijdragen van: dr. S.H.S. Al-Jibouri, ir. R. M. Augustijn, ir. W.L.F. van der Heijden, ir. H.H.J. van Schaik, ir. V.J.T. Weisscher
ISBN: 978-90-75365-87-0
Aantal pagina's: 120
Prijs: € 39,95

Bestellen

Deel dit artikel

permalink