Nieuw watersysteem genereert drinkwater uit de lucht

EcoloBlueT maakt water voor iedereen toegankelijk en levert de meest geavanceerde technologie voor het genereren van zuiver drinkwater uit de vochtigheid in de lucht. De EcoloBlueT is een Atmosferische Water Generator (AWG) en is verkrijgbaar voor zowel industrieel en grootgebruik als voor kantoor en thuisgebruik.

EcoloBlueT 28 is geschikt voor thuis- en kantoorgebruik en produceert maximaal 28 liter water per dag. De compacte watermachine is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is overal te plaatsen.

Industrieel en grootgebruik
De EcoloBlue voor industrieel en grootgebruik, produceert afhankelijk van het model tot 200, 500, 1000, 3000 of 5000 liter water per dag. Een 100% ecologische industriële toepassing waarbij gebruik gemaakt wordt van zonne- of windenergie technologieën als alternatieve bronnen van energie, behoort tot de mogelijkheden.

De machines zijn geschikt voor gebruik in kantoren, huizen, hotels, ziekenhuizen en zorgcentra, sportaccommodaties, restaurants, openbare gebouwen maar ook op festivals, evenementen en tijdelijke buiten projecten.

Gegarandeerd schoon en veilig drinkwater
Om er voor te zorgen dat het drinkwater zuiver is, maakt EcoloBlueT gebruik van een meervoudig filter systeem (zonder chemicaliën) waaronder het 'omgekeerde osmose' en ultra violet filter. Het electrostatische anti-bacterie en -schimmel filter reinigt de lucht. Het water kan warm (95°C) of koud (5°C) getapt worden. De machines zijn tevens geschikt om aan te sluiten op de waterleiding en filteren ook het leidingwater.

Voor meer informatie:www.ecoloblue.eu

Deel dit artikel

permalink