Bijeenkomst over nieuwe verplichte eisen voor brandveilige daken (NEN 6050)

De nieuwe eisen voor het brandveilig ontwerpen van daken zijn een feit. NEN 6050 wordt binnenkort van kracht. Kenniscentrum SBR licht de markt voor over de gevolgen, op 18 november a.s. in De Kuip te Rotterdam.

"Kennis en het correct toepassen van de regels dragen bij aan het redden van levens. Het feit dat er bijna elke dag ergens een brand woedt onderstreept het belang van deze voorlichting", aldus de organisatoren.

Wie naar deze dag komt, zit bij de voorste linies: NEN 6050 is er nog niet, maar diverse experts lichten de partijen in de markt alvast van A tot Z voor over de gevolgen van de nieuwe norm.

Wat komt er aan de orde?
Het begint natuurlijk al bij het ontwerp. Hoe zorgt u als architect voor doordachte bouwtekeningen, die voldoen aan de nieuwste eisen? Als leverancier ziet u wellicht kansen voor nieuwe producten en systemen voor daken. Welke zijn dat en wat betekent de komst van deze vernieuwingen voor uw project? Welke risico’s spelen er bij onderhoud? En last but not least: nieuwe regels, veranderingen, kosten tijd en geld. Hoe overtuigt u eigen mensen én opdrachtgevers om te investeren in extra (dak) brandveiligheid?

Kosten en aanmelden
Deelname kost € 175. Meer informatie: www.sbr.nl

Deel dit artikel

permalink