T5 TL lamp van Ecoluxx

Ecoluxx Europe in Heerlen brengt instellingen en bedrijven een simpele en doeltreffende oplossing om snel en efficiënt energie te besparen.

Ecoluxx ontwikkelde in 2005 de energiezuinige T5 Energy Saver. Deze is in combinatie met een T5 TL lamp op een eenvoudige manier in bestaande TL armaturen te monteren. De combinatie verbruikt tot 50% minder energie dan de traditionele TL-buis en draagt daarmee bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot.

Dave Lamers van Ecoluxx Europe: “We hebben klanten over de hele wereld, de berichten zijn louter positief. De T5 Energy Saver kent een Return Of Investment van twee jaar. Door de drie keer langere levensduur van de T5 lamp, dalen de onderhoudskosten aanzienlijk. De investering wordt hierdoor natuurlijk heel aantrekkelijk.”

De T5 Energy Saver van Ecoluxx is optisch even groot als een conventionele TL-lamp. De installatie van de T5 energy Saver is kinderlijk eenvoudig: het principe is het zelfde als een vervanging van een TL lamp. Dave Lamers: “Onze producten lonen altijd. Op de website www.ecoluxx.eu reken je eenvoudig je Energie en CO2 besparing uit.”

Voor meer informatie: www.ecoluxx.eu

Deel dit artikel

permalink