NBD Congres Verantwoord Bouwen

Voor wie zich afvraagt hoe duurzaamheid wordt toegepast in de praktijk is er het NBD Congres Verantwoord Bouwen.

Milieu, duurzaam bouwen en duurzaam inkopen zijn maatschappelijk belangrijke issues. De verwachting is dat duurzaam bouwen in de komende jaren een grotere rol gaat spelen. Minister Cramer heeft het startsein gegeven voor de campagne ‘duurzaam inkopen gewoon doen’. Consumenten worden mondiger en eisen verantwoorde keuzes. Wilt u weten hoe bouwend Nederland duurzaamheid toepast in de praktijk, kom dan naar het NBD Congres ‘Verantwoord Bouwen’.

Voor wie?
Dit congres is speciaal voor architecten, adviseurs en voorschrijvers in de bouw, maar ook voor woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en de overheid, kortom voor eenieder die het belang van ‘Verantwoord bouwen’ in de nabije toekomst onderschrijft.

Praktijkvoorbeelden
De bezoeker krijgt praktische voorbeelden van: duurzaam bouwen, ecologisch bouwen, cradle 2 cradle, EPC-verlaging en passief wonen.

Vakgenoten informeren u over hun projecten en toepassingen die een duurzame bijdrage leveren. U heeft zelf een mening kunnen vormen over de zin en onzin van de stroming die groen heet en u heeft handvatten meegekregen om richting te kiezen bij uw eigen dagelijkse praktijk.

Sprekers
Sprekers zijn o.a.: Peter Luscuere, Erik Franke en Rudolf Das. Onderwerpen die aan bod komen: energie en C2C, passiefhuis en duurzaamheid in de toekomst.

Voor meer informatie: www.nbd-congres.nl

Deel dit artikel

permalink