InfraTech 2009

Van 13 t/m 16 januari 2009 is Ahoy Rotterdam the place to be voor iedereen die zich bezighoudt met grond-, water en/of wegenbouw.

Voor de achtste maal wordt dan de vakbeurs InfraTech georganiseerd, voor de branche hét absolute trefpunt waar vraag en aanbod vanuit de overheid en het bedrijfsleven samenkomen. InfraTech heeft nu al ruim 465 exposanten aan boord, een absoluut record. Het thema dat deze editie centraal staat is 'Klimaat voor vernieuwing'.

Strategische partners
Op InfraTech 2009 zijn publieke opdrachtgevers zeer actief betrokken. Zo presenteren zij zich niet alleen in stands op de beursvloer, maar komen zij ook aan het woord in het InfraTheater waar diverse thema’s persoonlijk belicht en toegelicht worden.

Drie vooraanstaande marktpartijen hebben zich voor meerdere edities als strategisch partner aan InfraTech gebonden: CURNET, CROW en Bouwend Nederland. Als strategisch partner leveren zij een actieve bijdrage aan het beursprogramma van InfraTech.

Congressen
Gedurende InfraTech vinden er diverse congressen plaats in het congrescentrum van Ahoy. Zo bundelt CROW maar liefst zeven congressen in de CROW Infraweek, houden het ministerie van VROM en SenterNovem een bijeenkomst omtrent ‘Duurzaam inkopen en aanbestedingseisen in de GWW sector’ en organiseert Bouwend Nederland het symposium ‘Stemming in de bouw’. Deelnemers aan een van de congressen kunnen zo ook direct een bezoek brengen aan InfraTech.

Voor meer informatie: www.infratech.nl

Deel dit artikel

permalink