iSoEasy van EcoTherm

EcoTherm komt met een nieuw product ten behoeve van het renoveren van ongeïsoleerde zolders. Met iSoEasy kan in een handomdraai een zolder worden veranderd van opslagruimte in een lichte comfortabele leefruimte. Anders dan traditionele systemen wordt iSoEasy geleverd als totaalpakket. Dus inclusief profielen, schroeven en andere toebehoren.

De gemiddelde Nederlandse woning is slecht geïsoleerd. In zo’n woning wordt per jaar gemiddeld 2053 m3 gas verstookt voor de centrale verwarming. In een goed geïsoleerde woning is maar 700 m3 nodig.

De meeste warmte verdwijnt door het dak, met een gemiddelde verspilling van zo’n 714 m3 gas per jaar bij een verwarmde zolder! De meeste besparingswinst is dus te behalen door een zolder van hoogwaardige isolatie te voorzien.

Snel verdiend
Het laten isoleren van de zolder door een professional kost al snel enkele duizenden euro’s meer dan iSoEasy. Het isoleren aan de binnenzijde van een onverwarmde zolder bespaart gemiddeld zo’n € 206,- per jaar en bij een verwarmde zolder  € 478,- euro op de gasrekening, met de jaarlijks toenemende energieprijzen verdient u uw investering in een relatief korte tijd terug.

 iSoEasy® is vanaf eind 2008 verkrijgbaar via de grotere doe-het-zelf ketens in Nederland.

Voor meer informatie: www.isoeasy.nl

Deel dit artikel

permalink