Nieuwe serie BouwLokalen over innovatieve samenwerking

Onder het motto ‘Haal het beste uit de bouw' presenteert BouwLokalen begin 2009 een nieuwe serie bijeenkomsten. Opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouw krijgen concrete voorbeelden gepresenteerd van innovatief aanbesteden en nieuwe samenwerkingsvormen.

Opdrachtgevers krijgen het advies om hun wensen in een vroege fase kenbaar te maken. Het tijdig betrekken van opdrachtnemers bij de uitwerking van ontwerpen schept ruimte voor duurzaamheid en innovatie.

De bouw kan zo volgens de organisatoren van BouwLokalen “Sterker inspelen op de behoefte van de klant en samen met collega’s werken aan een beter proces en beter product. Als de opdrachtgever de oplossing niet dicteert, kan de bouw de klant in veel gevallen extra toegevoegde waarde bieden.”

In ongeveer anderhalf uur praten deskundigen de deelnemers bij, met veel voorbeelden uit de praktijk. De bijeenkomsten vinden plaats door heel het land en zijn gratis toegankelijk.

Data en locaties
Maandag 19 januari 2009 Veldhoven
Dinsdag 20 januari 2009 Almelo
Woensdag 21 januari 2009 Nuth
Maandag 26 januari 2009 Den Haag
Dinsdag 27 januari 2009 Heerhugowaard
Woensdag 28 januari 2009 Heerenveen
Maandag 2 februari 2009 Nieuwegein
Dinsdag 3 februari 2009 Dordrecht
Woensdag 4 februari 2009 Doetinchem
Donderdag 5 februari 2009 Bergen op Zoom

Meer informatie en aanmelden
De BouwLokalen-bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op tien locaties, verspreid over ons land. Meer informatie en aanmelden viawww.bouwlokalen.nl

Deel dit artikel

permalink