Eenmalig magazine

Cellenbeton fabrikant Xella Nederland brengt in januari een eenmalig magazine uit onder de titel: 2020 Het Groene Bouwen, dat de huidige staat en de toekomst van duurzaam bouwen in Nederland belicht.

Het magazine bevat onder meer een ronde tafelgesprek met medewerking van de gerenommeerde en uitgesproken architecten Thomas Rau en Renz Pijnenborgh, het Atelier Rijksbouwmeester, de BAM, Wereldhave NV en woningcorporatie Woonbron.

Daarnaast aandacht voor Sokkerwei, een schoolvoorbeeld van duurzaamheid, en TNT dat de ambitie heeft het eerste post- en expressbedrijf ter wereld te worden dat CO2-emissievrij opereert. Bovendien vindt u in 2020 Het Groene Bouwen een interview met de nieuwe minister Eberhard van der Laan.

In de komende weken reist er in opdracht van 2020 Het Groene Bouwen een houten kubus door Nederland om de problematiek van de verschillende thema's ook in beeld te vangen. De box reist langs langs bejaardentehuizen, scholen, kantoren en andere instellingen en zoomt daarbij telkens in op relevante aspecten als binnenklimaat, flexibiliteit en luchtkwaliteit.

Deze DuboBox zal zijn reis eindigen op de Bouwbeurs 2009 in Utrecht op de stand van Xella die volledig in het teken staat van duurzaam bouwen.

2020 Het Groene Bouwen wordt in januari in een oplage van 20.000 uitgebracht en daarnaast ook digitaal verspreid.

Meer informatie: Het groene bouwen

Deel dit artikel

permalink