Symposium Klushuizen

Hoe kan men nieuw leven blazen in een oude stadswijk, zodanig dat oude huizen voldoen aan de eisen die gelden voor nieuwbouw?

Klushuizen bieden verrassende perspectieven. Daarom organiseert SEV op vrijdag 20 maart 2009 speciaal voor professionals het symposium ‘Klushuizen’. Naast sprekers, een filmvertoning en een zaaldiscussie, maken we een uitstap naar een aantal Rotterdamse klushuizen.

Onder leiding van dagvoorzitter Nico Haasbroek worden de klushuizen belicht door socioloog Radboud Engbersen (SEV) tezamen met Esther Boonstra (StadNetwerk), Willem Klos (Woonstad Rotterdam) en de hoogleraren Hugo Priemus (TU Delft) en Anke van Hal (Nyenrode). Daarnaast laten ook de klussers en een betrokken architect hun licht schijnen.

Ter afsluiting reikt wethouder Hamit Karakus het eerste exemplaar van het boek ‘169 klushuizen: van experiment tot instrument’ uit aan één van de klussers.

Deelname kost € 225,- (excl. BTW). Dat is inclusief lunch, excursie en het boek ‘169 klushuizen: van experiment tot instrument’.

Meer informatie en het deelnameformulier: www.sev-realisatie.nl

Deel dit artikel

permalink