Seminar Duurzaam Bouwen

Woensdag 13 mei organiseert Focus Conferences het seminar Duurzaam Bouwen.

Het seminar wordt gehouden in Garderen en biedt informatie, handvatten en nieuwe inzichten om binnen uw organisatie actief aan de slag te gaan met duurzaam bouwen. De dag staat onder leiding van Hennes de Ridder van de TU Delft.

Sprekers
Anne-marie Rakhorst zal deze dag een vlammend betoog houden over de winst van duurzaam bouwen. Jouke Post van XX Architecten bekijkt het duurzaam bouwen vanuit het C2C-concept. Stefan van Uffelen van de Dutch Green Building Council geeft een toelichting op BREEAM.

Duurzaam Gebouwd-expert Albert Hulshoff bekijkt de huidige wet- en regelgeving. Flip Verwaaijen geeft uitleg over ketenmanagement en duurzaam bouwen.

Het Passiefhuis komt aan bod middels een betoog van Erik Franke. Wouter van Schelt kijkt naar de infrastructuur en Bas van de Griendt tot slot neemt de bezoeker mee in de praktijk van de vastgoed- en gebiedsontwikkeling.

Gratis boek
Iedere deelnemer ontvangt een exemplaar van de bestseller ‘De winst van Duurzaam Bouwen’ van Anne-Marie Rakhorst.

Kosten
Inclusief lunch, consumpties, documentatie en een boek betaalt de deelnemer € 995,- per persoon (exclusief 19% BTW). Wanneer u participant bent van Dutch Green Building Council, dan ontvangt u € 100,00 op de deelnameprijs en betaalt u € 895,-.

Meer informatie en inschrijven: Focus Conferences

Foto: Stefan van Uffelen van de DGBC.

Deel dit artikel

permalink