Line-up voor SASBE2009 bijna compleet

Het internationale congres Smart and Sustainable Built Environments (15-19 juni aan de TU Delft) begint steeds vastere vormen aan te nemen.

Kroonprins Willem-Alexander is voornemens om op dinsdag 16 juni SASBE2009 te openen. Als keynote speakers treden aan: Ken Yeang, Dirk Sijmons, Michael Braungart, Ronald Waterman en Wubbo Ockels. Daarnaast leveren John Worthington, Jan Jongert, Anke van Hal, Nils Larsson en Koen Steemers op uitnodiging een bijdrage. Met andere sprekers wordt nog onderhandeld.

Op woensdag 17 juni zal tijdens de Sustainable Industry Day (SID) vooral aandacht worden geschonken aan de markt, publiek en privaat. Marktpartijen kunnen tot 30 maart een aanvraag indienen voor een presentatie tijdens de SID, waaruit de beste voorstellen worden geselecteerd. Rotterdam is die dag gastheer van een speciale sessie over steden en aanpak van klimaatverandering.

Voor de door CIB student competition over energieleverende leefomgevingen zijn alle inzendingen binnen. Binnen een paar weken worden de vijf finalisten bekend gemaakt die hun plan op SASBE2009 presenteren. Het niveau van de inzendingen is zeer hoog, kan al gemeld worden.

Over SASBE2009
SASBE2009 wordt georganiseerd door de TU Delft en CIB. Partners van het congres zijn PLEA, iiSBE, CABA, UrbanOrganism, TechnePress en Arko. Sponsors zijn het Rotterdam Climate Initiative, de Dutch Green Building Council en BuildDesk. Bent u ook geinteresseerd in sponsoring of een andere bijdrage, neemt u dan contact op met de voorzitter, Andy van den Dobbelsteen (andy@sasbe2009.com).

Meer informatie: www.sasbe2009.com.

Deel dit artikel

permalink