Conferentie Urban Organism

Urban Organism is een conferentie die inspeelt op de jongste actualiteit rondom duurzaamheid en het bouwen aan de wereld van de toekomst.

Duurzaamheid in de gebouwde omgeving is een belangrijk streven dat inmiddels wereldwijd is overgenomen getuige de krachtenbundeling die nu razendsnel in de sector plaatsvindt. Op 20 mei 2009 vindt in Den Haag in WORLD FORUM de conferentie URBAN ORGANISM 2009 plaats.

Daar zal Ronald Waterman tezamen met andere sprekers een beeld schetsen van de toekomst die op ons wacht wereldwijd. De hoofdthema's zijn: Building with Nature en The Future of Finance

Sprekers
Als deelnemer denkt u mee, praat en beslist u over belangrijke onderwerpen als energie-innovatie, duurzaamheid en schone lucht. Maak kennis met mensen die ideeën hebben over leven, wonen en werken in de 21ste eeuw waarin gebouwd wordt met de natuur. Gefinancierd op gezonde basis.
Een greep uit de vooraanstaande sprekers:
• Adjiedj Bakas, trendwatcher
• Adrian Wyatt,CEO Quintain Estates and Development PLC
• Jos Pierey, DHV
• Ronald Waterman
• Andy van den Dobbelsteen, TU Delft,voorzitter SASBE 2009
• Francine Houben, directeur/architect Mecanoo architecten Delft
En: Zakenvrouw van het jaar 2009: Meiny Prins, directeur Priva

Er wordt nog voortdurend gewerkt om spelers, die rondom het conferentie thema in de actualiteit treden, op te nemen in het sprekers programma. De investering voor deelname is € 375,- (excl. 19% BTW), start om 12.30 uur, inclusief diner.

Meer informatie: www.urbanorganism.eu

Deel dit artikel

permalink