Kroonprins ontvangt ideeen Maak ons land

De manifestatie 'Maak ons land' heeft een schat aan nieuwe ideeën opgeleverd over de ruimtelijke inrichting van Nederland. Op 29 april krijgt Z.K.H. Prins Willem-Alexander een waaier van ideeën en een manifest overhandigd in het NAi te Rotterdam.

Zes maanden lang heeft de Grote Zaal van het Nederlands Architectuurinstituut in het kader van Maak ons Land gefungeerd als een ‘werkplaats voor de ruimtelijke inrichting’.

Elke maand, van november tot en met april, stond een specifiek thema (zoals mobiliteit, wonen, werken, vrije tijd en groen en water), met bijbehorende ambities centraal.

Bezoekers kregen de gelegenheid aan de hand van de thema's hun mening te geven over de ruimtelijke inrichting van Nederland. Nu is het tijd om de balans op te maken: wat zijn de resultaten van de manifestatie, welke input is er geleverd, en door wie?

Op 29 april worden tijdens een feestelijke bijeenkomst een speciale ideeënwaaier en een manifest overhandigd aan Z.K.H. Prins Willem-Alexander. Het manifest - dat geen einde vormt, maar juist een begin - is vanaf 30 april te downloaden op www.nai.nl

Foto: RVD

Deel dit artikel

permalink