Zuidas: Cosmopolis 2025

Tijdens het congres Zuidas: Cosmopolis 2025 gaan veel organisaties op de Zuidas samen met gerenommeerde wetenschappers de deelnemers verleiden om een bijdrage te leveren aan een duurzame ontwikkeling van de regio.

Dit jaar opent Stichting Amsterdam Bright City haar deuren, en dat wordt gevierd op donderdagmiddag 4 juni 2009 tijdens het openingscongres Zuidas: Cosmopolis 2025.

Centraal deze middag staat de vraag: Wat is er voor nodig om Amsterdam, en in het bijzonder de Zuidas te maken tot een Cosmopolis, een internationaal innovatief business centrum dat de sfeer ademt van een ‘community’ waarbinnen partijen de noodzaak ervaren om met elkaar nauwe contacten te onderhouden.

Verleiden

Tijdens dit unieke congres zullen vele grote organisaties op de Zuidas samen met gerenommeerde wetenschappers de deelnemers gaan verleiden om een bijdrage te leveren aan een duurzame ontwikkeling van de regio. Dit gaan ze doen via een bijzondere ontdekkingsreis: Expeditie Zuidas.

Deelnemers sluiten zich aan bij een van de vijftien expedities en trekken actief de Zuidas in met een specifieke opdracht die uiteindelijk leidt tot bepaalde bevindingen. Een overzicht van de thema's vindt u op de homepage onder thema's.

Inschrijven
U kunt zich nu (kosteloos) inschrijven voor dit Congres door het inschrijfformulier linksboven op de pagina in te vullen. Inschrijven

Deel dit artikel

permalink