Isolatieglassysteem van EC Glass

EC Glass importeert een uniek isolatieglas-systeem uit Zweden: Grundels M ISO 2000. Dit systeem maakt op eenvoudige wijze van enkelglas, dubbelglas en van dubbelglas, driedubbel glas.

In feite maakt EC Glass, op locatie, met behulp van de bestaande ruit, dubbele of drie dubbele beglazing zoals dat normaal in een glasfabriek wordt geproduceerd. Het isoleren van glas is daarmee eenvoudig en milieuvriendelijk geworden.

Het Grundels M ISO 2000 isolatieglas-systeem kan worden toegepast voor warmte isolatie, warmte reflectie of geluidsisolatie.

Geen kozijn vervangen
Dit glassysteem is twintig jaar geleden ontwikkeld in Zweden en wordt daar succesvol toegepast
in woonhuizen, flatgebouwen, kantoren en overheidsgebouwen.Het systeem is in het bijzonder goed toe te passen in situaties waarbij het niet wenselijk en/of mogelijk is het kozijn te vervangen.

Zoals bij oude of monumentale panden of bij panden waar de kosten van het vervangen van het kozijn aanzienlijk zijn, maar waar toch energiebesparing en/of geluidsreductie gerealiseerd dient te worden.

Montage aan de binnenzijde
Hewt moneteren gebeurt aan de binnenzijde. Dit zorgt ervoor dat er geen vertraging bij de installatiewerkzaamheden door de weerssituatie. Verder is de plaatsing van kostbare steigerwerken  overbodig geworden. Het monteren  duurt circa  45 minuten per raam. De bestaande ruit blijft gehandhaafd en wordt niet gesloopt.

Voor meer informatie: www.ecglass.nl

Deel dit artikel

permalink