SBR zoekt deelnemers Visiebijeenkomst Climate Proof

 De SBR peilt of er behoefte is aan een Visiebijeenkomst over het ‘climate proof’ maken van gebouwen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden.

In de gebouwde omgeving wordt sterk ingezet op CO2-reductie met programma’s en convenanten. Ondertussen verandert het klimaat en het is zeer waarschijnlijk dat deze zich de komende decennia doorzet. Aangezien gebouwen een levensduur van 50 tot 100 jaar hebben, is het dus zaak om bij beleid voor gebouwen nu al te anticiperen op klimaatverandering.

Discussie
Als kennisplatform wil SBR de markt gaan voorlichten over het ‘climate proof’ maken van gebouwen. Door klimaatverandering worden de zomers heter. De nieuwbouwwoning van nu is steeds beter geïsoleerd om warmte vast te kunnen houden in de winter. Lopen we daarmee het risico van oververhitte woningen in de komende decennia?

SBR wil dit samen met de markt bediscussiëren tijdens een Visiebijeenkomst.De bijeenkomst gaat door bij voldoende belangstelling. Wie graag hierover in discussie wil met vakgenoten, kan zijn of haar belangstelling laten blijken via het sturen van een e-mail (N.B. u bent nergens toe verplicht op basis van interesse). SBR houdt u vervolgens op de hoogte.

E-mail: SBR

Deel dit artikel

permalink