Duurzame Provada

Het jaarlijkse vastgoedplatform Provada gaat vandaag van start. Gedurende drie dagen staat de Amsterdamse Rai weer bol van vastgoedontwikkelingen. Dit jaar is er met het Provada Green Forum een uitgebreid programma rond Duurzaamheid. 'Als we een schonere wereld willen, dan speelt vastgoed daarin een hoofdrol.'

Dit jaar is de Provada een must voor alle duurzame vastgoedbeleggers, ontwikkelaars, beheerders, eindgebruikers en overheden, kopt een persbericht van SenterNovem. Het programma in de Amsterdam Rai is dit jaar uitgebreid met een duurzaamheidsprogramma onder de naam: Provada Green Forum, een initiatief van PROVADA, Dutch Green Buidling Council, Triodos bank en SenterNovem.

In verschillende zalen vinden lezingen, interviews en debatten plaats met vooraanstaande sprekers als Charles Landry en rondetafel gesprekken met medewerking van Thomas Rau en Adriaan Visser (OBR).

De 'Drie Duurzame Dagen' lezingen reeks gaat vandaag van start met het thema 'De meerwaarde van Duurzaam Vastgoed.' Als we een schonere wereld willen, dan speelt vastgoed daarin een hoofdrol. Gebouwen zijn verantwoordelijk voor naar schatting 40% van onze consumptie van energie en grondstoffen. De vraag is echter of dat alleen maar geld kost, of dat dit ook geld kan opleveren. Tijdens het PROVADA Green Forum wordt  aan dit onderwerp uitgebreid aandacht besteedt.

Meer informatie via www.provada.nl en www.senternovem.nl/provada

Deel dit artikel

permalink