Thermisch geïsoleerde profielen

De verbindingstechnologie van Forster Unico maakt gebruik van laserlassen. Door deze vooruitstrevende verbindingstechniek ontstaan uitzonderlijk smalle profielaanzichten.

Dit systeem van thermisch geïsoleerde profielen in staal en inox is voor beglaasde deuren, ramen en vaste kaders. De profielen worden volledig uit (roestvrij) staal samengesteld, zonder synthetische milieu-onvriendelijke isolator, dus 100% recycleerbaar.

Poedercoaten
De fabricatie van dit systeem steunt op een nieuwe verbindingstechnologie die gebruik maakt van laserlassen. Door deze vooruitstrevende verbindingstechniek ontstaan uitzonderlijk smalle profielaanzichten.

Dankzij de speciale draagwerk-geometrie bereiken de profielen bijzonder hoge statische waarden. Er is een vrije keuze in oppervlaktebehandeling en er zijn geen temperatuurbeperkingen bij het poedercoaten.

Isolatiewaarden
De profielen bereiken probleemloos isolatiewaarden vergelijkbaar met traditioneel thermisch geïsoleerde profielreeksen. Volgens EN 10077-2 : gemiddelde waarde Uf 1.9 W/m2K. Het systeem voldoet aan de Europese Normen prEn 14351-1 en EN 13830 en beantwoordt aldus aan de CE-markering.

Meer informatie: Forster Unico

Deel dit artikel

permalink