Congres: De CO2-neutrale stad

Hoe krijgen we de klimaatneutrale stedenbouw naar een hoger plan? Donderdag 26 november wordt de grootste landelijke denktank voor de CO2-neutrale stad georganiseerd.

De slag naar CO2-neutrale woningbouw lijkt gemaakt. Deze tijd vraagt meer dan ooit om een maatschappelijk verantwoord economisch beleid. Dichtgroeiende binnensteden, renovaties en utiliteitsbouw verlangen een infrastructuur met een verantwoord energiegebruik. Hierover gaan we graag met u in gesprek tijdens het congres op donderdag 26 november 2009.

Volg uw eigen programma
Het congres staat zo geprogrammeerd dat elke deelnemer een programma op maat kan volgen. Hierdoor zal deelname voor gemeenten, provincies, landelijke overheid, projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcorporaties, installateurs, ingenieurs, architecten, en adviesbureaus van grote toegevoegde waarde zijn.

Vragen die worden beantwoord tijdens deze dag zijn bijvoorbeeld: Hoe maak ik een beleidsplan voor mijn CO2-neutrale stad? Hoe maak ik van mijn renovatieproject een CO2-neutraal project? Hoe kan de landelijke overheid een rol spelen voor mijn CO2-neutrale stad of project?

Kennis delen
Samen met andere bestuurders en ambtenaren van gemeenten en provincies, specialisten van woningcorporaties en deskundigen uit de bouw- en vastgoedbranche wisselt u praktijkervaring uit.

Gemeenten en provincies presenteren hun beleidsplannen. Universiteiten presenteren onderzoeken en nieuwe methodes. Adviesbureaus en leveranciers presenteren praktische oplossingen. Architecten, projectontwikkelaars en aannemers geven inzage in hun inspirerende projecten. Kortom: In één dag van beleid tot praktijk!

Wilt u deel uitmaken van deze grootste landelijke denktank voor de CO2-neutrale stad? Reserveer donderdag 26 november 2009 dan alvast in uw agenda!

Binnenkort meer informatie over de plaats, de sprekers, deelnemers en voorwaarden op www.co2neutralestad.nl

De CO2-neutrale stad is een initiatief van www.duurzaamgebouwd.nl.

Informatie?
Neem contact op met:
Binnendijk Communicatie Advies
Waterlandsingel 72
2548 ST Den Haag
T. 070-3966178
M. 06-53801853
E. ruudbinnendijk@xs4all.nl
www.coproducties.nl

Deel dit artikel

permalink