Vastgoedjournaal.nl

Vastgoedjournaal.nl, het online platform voor de vastgoedsector, biedt makelaars vanaf heden de mogelijkheid zélf bedrijfsonroerend goed aan te bieden op de website.

Naast het ontvangen van up to date nieuws uit de vastgoedwereld, kunnen makelaars hun onderneming op vastgoedjournaal.nl profileren, bijvoorbeeld in de vorm van een weblog, column of bedrijfsprofiel. Ook kunnen zij nu onbeperkt hun aanbod op de site plaatsen.

Makelaar is de expert
John Kerkhoven, oprichter van vastgoedjournaal.nl: ''Makelaars weten zelf het beste welk aanbod zij op welk moment willen plaatsen. Zíj zijn de expert. Door een abonnement op onze aanbodpagina te nemen kan de betreffende makelaar het hele jaar door zorgen voor het gewenste aanbod en dat bovendien op ieder moment updaten. Maar daarnaast kunnen zij zich binnen de sector breed profileren, bijvoorbeeld door een weblog bij te houden, een column te schrijven of via een forum de dialoog aan te gaan met andere partijen in het veld.”

Eerlijk aanbod
John Kerkhoven: “Het gebeurt regelmatig dat websites waarop bedrijfsonroerend goed wordt aangeboden content van andere sites afhalen. Daar heeft de aanbieder in kwestie geen enkele invloed op. Daar doen wij niet aan. Op vastgoedjournaal.nl is alleen aanbod te vinden wat daar door makelaars zelf is geplaatst. Dat vinden wij wel zo eerlijk. Het is onze verwachting dat deze aanpak veel mensen zal aanspreken en dat zal zich op termijn vertalen naar een groter aanbod.”

Groot bereik
Jan de Boorder van De Boorder Bedrijfshuisvesting. ''Ons kantoor loopt altijd voorop met nieuwe ontwikkelingen in de makelaardij. Het concept om aanbod te combineren met een bekende nieuwsportal sprak ons gelijk aan. Op deze wijze zijn wij er zeker van dat ons aanbod landelijk bij de juiste professionals onder de aandacht gaat komen.''

Meer informatie: www.vastgoedjournaal.nl

Foto: Oprichter van Vastgoedjournaal John Kerkhoven

Deel dit artikel

permalink